Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 11 t/m 15.
patrick en nancy
Een echte aanrader! We zijn nog steeds in de ban van Aveyron. Telkens genoten van jullie gastvrijheid,het lekkere eten,de locaties en prachtige wandelingen.We komen zeker terug.
Groetjes Patrick en Nancy
28 April 2015

Dicky en Erly
We hebben genoten van de hartelijke ontvangst in de prachtige huizen, de met zorg klaargemaakte maaltijden, de mooie verhalen en de omgeving. Een dikke aanrader. De gastvrouwen/heren hadden allemaal hun eigen achtergrond en interesses, waardoor de avonden steeds weer anders waren, waaraan wij erg veel plezier hebben beleefd.
30 Oktober 2014

Jacqueline & Eddy
Niet alleen wandelen, maar ook fietsen kun je hier erg goed! Erg afwisselend, dan weer door de dalen, dan weer bovenop de plateaus en regelmatig (kleine) dorpjes. Veel op en neer, soms flink pittig, maar nooit erg lang. Ook erg genoten van de gezellige en unieke overnachtingsplekken en de gastvrijheid van de eigenaren. Kortom een aanrader!
28 Oktober 2014

Mila Fernandez
We Willen jullie danken voor het mooi avontuur dat we bij jullie mochten beleven. Het was een boeiende ervaring om bij ieder huis met zijn eigen verhaal thuis te komen.Dank voor jullie vriendelijke ontvangst, het lekkere eten.
een echte aanrader!!!

Mila, Noilla, An en Stella
22 Oktober 2014

Nicole Fanchamps
Ook alleen, of juist alleen wandelen door dit mooie landschap in de lente, met al die fijne ontmoetingen bij de zeven huizen is meer dan een bijzondere ervaring. Dank voor het hartelijke onthaal en alle aandacht, Nicole Fanchamps
22 Oktober 2014

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>