Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 26 t/m 30.
René en Vera
Begin Juni hebben we 4 wandelingen gemaakt in Aveyron en wat hebben we genoten van zowel de wandeltochten als van het verblijf. Iedere avond was het weer een verassing waar we terecht kwamen en wie onze tafelgenoten zouden zijn. Iedere gastheer/vrouw doet het op zijn eigen wijze en dat is ook juist de charme.
De samenwerking was super. Helaas zijn we vergeten het boek te kopen maar we gaan zeker nog een keer terug.
Lieve mensen, nogmaals hartelijk dank!
8 Juli 2013

Kees en Jacqueline
Van 4 tot 10 juni liepen wij de prachtige valleientocht in het voor ons onbekende gebied de Aveyron. Wij hebben genoten van de gastvrijheid, de prachtige natuur, de mooie locaties, de leuke contacten met onze medewandelaars, het heerlijke eten. Kortom een topvakantie, waar we met veel plezier op terugkijken en over vertellen aan anderen. Het mooie boek houdt de herinneringen levend. We weten zeker dat we nog eens terugkomen!
Hartelijke groet, Kees en Jacqueline
30 Juni 2013

Siska, Lena & Vera
Wij genieten nog na van onze wandelweek van 1 tot 8 juni. De wandelingen overtroffen onze verwachtingen en we hebben heerlijk vegetarisch gegeten. Wat een voorrecht om zo goed verzorgd te worden en wat een inzet van alle gastheren en gastvrouwen. We moesten even wennen aan het “samen tafelen”, maar na een hilarisch gezellige avond in Les Eglantines was het ijs gebroken. Onze rustdag op La Frayssinette bleek een goede keuze te zijn. Wij genoten er van ons vrolijk knusse huisje en de zon lokte ons in de Mousse die werkelijk sprookjesachtig door het domein stroomt. Kortom, een geslaagde, betaalbare vakantie. Jullie manier van samenwerken is insprirerend en mooi!
Wij vertellen het voort.
28 Juni 2013

Dilia en Baukje
Wij hebben genoten! De spijbelmiddag film op Albugue, het heerlijke eten, de hartelijke ontvangst en het buiten zijn, én natuurlijk de prachtige wandelingen met het maatwerk dat zo gul geleverd werd en kon omdat jullie de wandelingen zo goed kennen. Ook haast overal een eigen gite-je/app.tje werkte goed.
Wij zeggen het voort!
hartelijke groet aan allen,
Dilia en Baukje
21 Juni 2013

Astrid en Caroline
Wij wandelden 4 dagen van het ene huis naar het volgende.
Het is een heerlijke formule. Je hoeft zelf nergens aan te denken, alles wordt voor je geregeld. ‘s Ochtends staat een rijkelijk ontbijt klaar, je krijgt/maakt een picnic en ‘s avonds bij je aankomst staat je bagage voor je klaar. heerlijke douche en voetjes onder de tafel.
De culinaire uitschieters voor ons waren zeker Mas des Eglantines en La Grande Combe.
het landschap is prachtig, dus heerlijk om in rond te wandelen. Wij wandelden van kersenboom naar kersenboom. Zeker een aanrader!
Bedankt lieve mensen voor een heerlijke week. Wij kwamen helemaal zen weer thuis.
17 Juni 2013

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>