Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 36 t/m 40.
Bredius
De schitterende wandelingen voerden ons door een ongekend afwisselend landschap met veel hoogte verschillen. (levensgevaarlijke klauterpartijen waren gelukkig niet nodig). Heel merkwaardig was het fenomeen dat we uren tot onze enkels door kostbaar voedsel liepen. Kostbaar, want in de supermarkt een paar dorpen verder worden deze eetbare (en lekkere) kastanjes voor 7 euro per kilo aangeboden, Over het eten gesproken, de maaltijden in de diverse huizen waren voortreffelijk. Maar als je, zoals wij, deze wandelingen maakt, eind september / begin oktober, laat je dan na een vorstelijk ontbijt niet nog eens een lunchpakket opdringen. Want overal langs de paden vind je appels, peren, vijgen, noten, druiven , kastanjes.in zo’n omgeving mist men een, twee pruimpjes niet. Tot slot wachtte ons een aangename verrassing: Yvonne van Albugue wist na 60 potjes vijgenjam niet meer wat ze met de rest van de vijgen moest doen. Wij wel! Nogmaals hartelijk dank voor het uitbundige plukplezier in jullie achtertuintje. (nou ja, 18 hectare). We komen terug.
6 April 2013

Hans Kersten en Suzan Bon
Hééééérlijk om zo verwend te worden, om zo ontspannen te struinen, om op zulke mooie onderkomens te mogen verblijven en om zulke ontzettend leuke en aardige mensen te ontmoeten! We hebben alle 7 gastheren en -vrouwen mogen ontmoeten en willen ze ontzettend bedanken hiervoor, we hebben genoten!
11 Oktober 2012

Rene en Hanneke Borgers
Wij hebben in juni de valleientocht gedaan. Was wel erg warm. Maar verfrissend was de gastvrijheid en de behulpzaamheid bij alle gastgezinnen.
Ook veel gezelligheid met de andere wandelaars. Beslist een aanrader voor een fijne, zorgeloze vakantie!
26 Juli 2012

Joost
este gastheren en gastvrouwen van de valleientocht,
Hartelijk bedankt voor een fantastische vakantie. Wij waren zeer onder de indruk van de persoonlijke ontvangst, de mooie gastenkamers, de heerlijke maaltijden,
Daarnaast was het ook leuk om aan de avondmaaltijd andere gasten te ontmoeten:
onder het genot van een goede maaltijd en een lekker glas wijn ontstonden er vaak mooie gesprekken.
Niet te vergeten: de mooie routes. Nogmaals dank, Joost en Yvonne
8 Juli 2012

Nelleke & Dick
Lieve valleien-nederlanders,
Op zoek naar een rustige, eenvoudige kampeerplaats vonden we op internet jullie wandelaanbod. Voor ons een nieuw concept en goed passend bij onze vakantiewens dit jaar: rust, ruimte, stilte en wandelen in de natuur. Wat is de Aveyron nog een paradijselijk gebied en (dus) een ideale wereld om vakantie te vieren! En dan wonen er ook nog eens ettelijke van die prachtige mensen die hier op kleine schaal een nieuwe, harmonische wereld opbouwen, voorbeeldig en uitdagend.
Deze mensen bieden ons dan ook nog royale gastvrijheid aan tafel en in huis met daarbij een wandelservice die ons verlokt tot echt sportieve prestaties. Wij hebben onszelf overtroffen met 55 km afstand en minstens 2 km hoogteverschil in 5 dagen.
Hoewel wij graag een boek lezen in een stil en schaduwrijk hoekje, waren de ontmoetingen met andere gasten voornamelijk verrijkend en gezellig.

Dank voor jullie initiatief en inzet voor ons, gasten en voorbijgangers.
8 Juli 2012

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>