Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 46 t/m 50.
Jan en Emy Schaeffer
Wat hebben we genoten van die heerlijke warme week wandelen in de Aveyron.
Het was onze eerste kennismaking met die omgeving maar o wat is het daar mooi.
Een dag wandelen, niemand tegenkomen en samen genieten van de natuur.
En dan ook nog eens prima verzorgd worden door onze gastvrouwen en gastheren.
Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en vooral ook dat er geweldig rekening is gehouden met het dieet van Jan, super.
Het ga jullie goed.
10 Oktober 2011

Ab en Pita Aberson
Lieve mensen van de valleien wandeltocht,
We zijn weer thuis en met onze gedachten nog in Frankrijk: herinneringen aan zon, warmte, wandelen, geuren, buiten zijn, met zorg bereide maaltijden, heerlijk eten, ontspannen genieten van kamer, chalet, gite, uitzichten om bij weg te dromen, gesprekken met medegasten en niet te vergeten met jullie zelf! Het was heerlijk toeven bij jullie en voor herhaling vatbaar. Wie weet in een voorjaar. We zeggen het voort!
Voor jullie allemaal een goede herfst en wintertijd en tijd om te ontspannen!
18 September 2011

Wim en Ria Bloemen
Wat een leuke formule.
De wandelingen waren prachtig en het gebied is ook prachtig. elk huis was weer een verrassing, met een heel eigen karakter en z gastvrij!
En.heerlijk gegeten!
Wij hebben genoten !!
Een aanrader voor wie van wandelen houdt.
Ria en Wim
15 September 2011

Harry en Margreet
Voor iedereen die van wandelen en lekker eten houdt, is dit een aanrader.
Wat zijn we vriendelijk en warm ontvangen. Wat zijn we verwend en wat was het gezellig.
Harry en Margreet
10 Mei 2011

Paul en Maureen
Beste gastheren en dames,

eind juni hebben wij in alle opzichten genoten van een heerlijke valleientocht. De wandelingen tussen jullie huizen waren geweldig. We zijn op plaatsen gekomen waar we anders waarschijnlijk nooit zouden zijn gekomen. Wat een heerlijke omgeving, wat een rust en wat een ruimte. Wat een variatie in landschap en omgeving, Zo loop je langs de rivier en even later loop je weer door het bos naar boven de berg op. Een volgende wandeling voert je weer door een wat meer open landschap. Heel leuk en heel gevarieerd.
Met jullie routebeschrijvingen en onze gps konden we gelukkig steeds weer het volgende huis vinden. Iedere dag was het weer een complete verrassing waar we s avonds zouden eten en slapen. Jullie huizen zijn onderling op geen enkele wijze met elkaar te vergelijken, ze zijn echt allemaal uniek. We hebben iedere avond heerlijk genoten van jullie gastvrijheid en culinaire verrassingen. ook hier geldt dat jullie op geen enkele wijze met elkaar te vergelijken zijn maar dat maakte het voor ons juist zo aantrekkelijk. Kortom we hebben een geweldige week bij jullie gehad.
22 Augustus 2010

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>