Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 21 t/m 25.
Alice en Jan van rentighem
Hallo Lidi,
We zijn terug thuisgekomen in Antwerpen. Stilaan hervatten we ons leven hier.
Gelukkig wonen we in de groene rand van de grootstad en zijn de mooie parken op loopafstand. (achter onze hoek)
Jullie verhalen, jullie manier van leven, de natuur aldaar, de stilte, de verwondering, heeft ons ontroerd en geinspireerd.
Dank voor jullie zijn, dank voor jullie delen, dank voor jullie openheid.
Alice en Jan
7 Juli 2014

Hofkens-Hoeck Robert&Marleen
Dag Allemaal,
We hebben erg van deze week genoten: zeer mooie wandelingen,prachtige natuur,fluitende vogels en zelf een hert onderweg op het pad.Dat we soms al eens het begin vh pad moesten zoeken , droeg alleen nog bij tot het avontuurlijke vd wandeling.En de aankomst bij ons volgend adresje was ook telkens een verra**ing.telkens tof op een andere manier; de ligging, de bloemenpracht, de vriendelijkheid vd gastvrouw/heer, het lekkere eten, steeds met alles erop en eraan (en wij zijn fijnproevers!!)Ook de gesprekken met de mensen in het gastverblijf, soms lachen geblazen soms meer filosofisch waren een toffe aanvulling.De kleinschaligheid was ook leuk ,anders zou het te druk zijn.Een formule die zeker aan te raden is !
30 Juni 2014

Caroline
Weer helemaal terug thuis, waar ik ook geen klagen heb, geniet ik nog na van de inspiratievolle wandelingen die Ted en ik maakten in de 3e week van april dit jaar. Prachtige vergezichten en de wetenschap dat ons bedje in het volgende huis weer gespreid zou staan,steeds de gastvrije ontvangst met lekkere maaltijd, het heeft ons goed gedaan.
Gisteren kreeg ik via de mail het kookkunstboek van Nelleke toegestuurd, waardoor wij ons met het zonnetje hier nog even in de Aveyron kunnen wanen.
Aan alle gastvrije onderkomens nogmaals onze hartelijke dank voor deze onvergetelijke ervaring, een topconcept!
5 Mei 2014

Joost
Beste gastheren en gastvrouwen van de valleientocht,
Hartelijk bedankt voor een fantastische vakantie. Wij waren zeer onder de indruk van de persoonlijke ontvangst, de mooie gastenkamers, de heerlijke maaltijden,
Daarnaast was het ook leuk om aan de avondmaaltijd andere gasten te ontmoeten:
onder het genot van een goede maaltijd en een lekker glas wijn ontstonden er vaak mooie gesprekken.
Niet te vergeten: de mooie routes. Nogmaals dank, Joost en Yvonne (deelnemers 2012)
17 Oktober 2013

Gerda, Rene, Janco & Astrid Blanken
Wij hebben de valleientocht gelopen in de eerste week van Juni. Dit bleek een gouden greep. Terwijl de week ervoor veel wandelaars als verzopen katjes aankwamen bij de huizen, hebben wij alleen maar de zon gezien.
Deze vakantie hebben wij als zeer bijzonder ervaren. De ontmoeting met andere Nederlanders en Vlamingen is ons zeer goed bevallen. De gastvrijheid de verzorging en de service is bij iedereen even warm. Wij kregen echt het gevoel welkom te zijn en dat de gastheren/-vrouwen plezier in hun werk hebben en het ons naar de zin willen maken. Wij zullen zeker reclame voor jullie maken, want deze ervaring willen wij anderen niet onthouden. Mocht je onverhoopt de weg kwijt raken is er zelfs (dat bleek achteraf) een wegwijshond die je in de goede richting probeert te sturen!! Iedereen wordt blijkbaar ingeschakeld.
Het is een week geweest waaraan wij alleen maar zeer goede herinneringen aan overhouden en de “groentjes” van Chris zullen wij zeker nooit vergeten en bij iedere putdeksel die we tegenkomen denken wij aan Hilde! Nogmaals bedankt.
18 Juli 2013

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>