Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 31 t/m 35.
Lydia en Raymond (2 van de 8 Belgen)
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in de Aveyron. Dik twee weken geleden. Zes overnachtingsplaatsen en allemaal even verrassend! Elke dag opnieuw keken we uit naar ons “gastgezin” en elke dag opnieuw was dat heel leuk. De ene keer echte avonturiers, de andere keer “oude” hippies (zie “onze” tijd), dan een moppentapper met een originele toog en later een “deftig” adres. Maar telkens een vriendelijke ontvangst, een leuke babe, een verrassende omgeving én lekker eten! Wij bevelen deze formule zeker aan
11 Juni 2013

Ingrid en Kees
Een pracht van een initiatief door een groep van B&B huizen. Vier hebben we ervan bezocht. Je hebt bij deze groep natuurlijk de uitschieters. Een uitzonderlijk kwaliteitsnivo zowel qua logement als qua eten bij Albugue en Bouysse en hard werkende joviale uitbaters bij La Cazette. La Frayssinette neemt het wat makkelijker, wat nonchalanter. Voor, pakweg 135 euro per dag per koppel betaalden we te weinig bij de ene, maar veel te veel bij de andere. Wees selectief in je B&B keuze. Maar zeker doen. Als dit berichtje in hun gastenboek blijft staan betekend het dat ze aan de kwaliteitsverschillen wat willen doen.
15 Mei 2013

Kristine en Frank
Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid van Frayssinette! Ook bedankt voor de dazer die je voor ons tevoorschijn toverde! Gelukkig hebben we hem niet moeten gebruiken: de honden die we tegenkwamen waren best OK. Frank heeft het apparaatje vooraan in jullie auto gelegd, zoals je gevraagd had. Alles was echt prima geregeld. Het was fijn dat onze auto zo lang om jullie terrein mocht staan. Wij hebben ontzettend genoten van de tocht en van de vriendelijke mensen die we telkens mochten ontmoeten. We hebben bij Lidy in “La Cazette” het boek gekocht als herinnering aan 5 mooie dagen.
Warme groeten uit het koude Vlaanderen, Kristine en Frank
13 Mei 2013

Anke en Rob
Dank voor de gastvrije ontvangsten, het heerlijke eten en vooral de gezelligheid en persoonlijke aandacht. Prima wandelingen in een mooie omgeving.
Mooie accommodaties. Complimenten voor de organisatie. Alles klopte en afspraken worden nagekomen. Wij hebben heerlijke dagen gehad.
10 Mei 2013

Noorlander
Wij hebben genoten van deze vakantie. We hebben alle huizen aangedaan en zijn overal zeer hartelijk en gastvrij ontvangen. We hebben overal heerlijk gegeten en geslapen. het is een aanrader om deze valleientocht te gaan lopen!
Was getekend: Dick en Ria, Nel en Eli.
6 April 2013

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>