Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 6 t/m 10.
George en MariŽtte
Wij waren er in april 2016. Niet om te wandelen maar om te fietsen. We hebben in die dagen schitterende tochten gemaakt, die met de racefiets - hoewel pittig - goed te doen waren. We hebben deze week een heerlijke vakantie gehad en zijn lekker in de watten gelegd door alle gastheren en - vrouwen. Voor herhaling vatbaar!
28 December 2016

Dirk
Tarn 25/09 tot 2/10/2016 van B&B naar B&B
Als "bedankje" voor uw positieve bijdrage om er een geslaagde PASAR/GOVAKA vakantie van te maken voor iedereen.

Met de groeten van Dirk.
4 Oktober 2016

Theo en Agniet
een week als god in Frankrijk

zes dagen met z'n tweeŽn gewandeld over kleine paadjes door prachtige natuur met af en toe een gehuchtje. Alle wandelingen prima gedocumenteerd met kaart, beschrijving en ook met GPS. Na een welverdiend koud biertje 's avonds heerlijk eten, vaak uit eigen tuin en met de andere gasten ervaringen delen. We werden overal verwend met veel persoonlijke aandacht en service: zes heerlijke dagen.
1 Oktober 2016

Ab Warffemius
Inmiddels zijn Willy en ik weer terug in Nederland en willen we jullie laten weten dat we super genoten hebben van de Valleientocht.
We hebben aan Hans een hele positieve evaluatie afgegeven en dat willen we nogmaals laten merken.
Dank voor alle gastvrijheid in de huizen die we mochten bezoeken (het voelde ook echt als een voorrecht!!!).
Doe svp ook de groeten aan de collega's.


groet
ab
22 September 2016

Herma Dirkmaat
Wat hebben wij genoten van de heerlijke wandelingen door de prachtige natuur , overal de rust en nergens een terrasje. Alleen maar op een kleedje een mooi plekje zoeken om je lunch te gebruiken.En dan de geweldige lieve huis eigenaren die allemaal met veel geduld het iedereen weer naar de zin maakt. Het eten is heerlijk en de huizen zijn heerlijk. En de gezamelijke maaltijden met andere wandelgasten is ook erg gezellig. Echt een aanrader !!!! Grť, Evelien en Herma
3 Juli 2015

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>