Valleientocht Gastenboek

Voeg een bericht toe :
Er zijn nu 54 berichten in ons gastenboek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>
U ziet berichten 1 t/m 5.
Bart en Nicole Vanherk
Terug in Belgie, nagenietend van een heerlijke week in Ayveron.Prachtige wandelingen in de natuur, heerlijk vertoeven in ch
14 September 2018

Piet en Petra
Net terug van 12 dagen heerlijk wandelen in de prachtige natuur van de Aveyron. De wandelingen gaan over de heuvels en door de bossen naar jullie bijzondere locaties. We waren erg onder de indruk van jullie verhalen. Na een dag wandelen heerlijk culinair verwend. Kortom: Voor herhaling vatbaar.
15 Oktober 2017

Isabell, Lieve, Carla, Anja, Veerle, Filip
Net terug van een heerlijke stapweek in de prachtige natuur van de Aveyron. Wandelbeschrijvingen met steun van GPS zijn goed te volgen. Zeer goed onthaal in gites waar aandacht geschonken wordt aan eigenheid, verscheidenheid en lekker eten.
17 Mei 2017

Luc en Lieve (Bruers Ryken)
Ja,. hoe noem je een initiatief, gegroeid uit wederzijds respect en vriendschap, dat er in slaagt anderen te laten genieten van een zorgeloos zwerven door bossen en velden, door kleine gehuchtjes langs rivieren en beekjes. Met een veilig en heerlijk onderkomen, elke avond, waar gezelligheid en rust zo heerlijk in je doordringen. Gewoon uniek, gewoon Valleientocht. Dankjewel . Lieve en Luc, gewandeld september 2016.
1 Januari 2017

Mariette en Roger, Martien en Bert
Lieve mensen van de Franse Valleientocht,

In september 2013 leerden we jullie allemaal kennen. Met ons vieren beleefden we dagen om nooit te vergeten. Het warme onthaal overal, het lekker eten, de mooie tochten in een prachtige natuur. we herinneren het ons nog allemaal. We zijn blij dat we nu, 3 jaar later, nog eens iedereen kunnen bedanken . Hartelijke groeten van vier West- Vlamingen (Poperinge)
29 December 2016

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>>